Saturday 30 November 2019

ALTOIREA POMILOR FLOREA LUPESCU FREE DOWNLOAD

Folosirea bondarilor in sprijinul horticol. Top Gun F1 - culoare: Astfel, din ce in ce mai multi cultivatori au renuntat la cultivarea pepenilor mari, de forma alungita, in detrimentul pepenilor rotunzi, de marime medie. Lucrarea se poate face manual sau mecanic. Cea de-a doua metoda este chiar mai simpla si la indemana oricarui novice in gradinareala. Directia pe care plantam rosiile este N—S motul la N si picioarele la S. Recomandam urmatorii hibrizi de tomate de la ENZA: altoirea pomilor florea lupescu

Uploader: Murn
Date Added: 11 January 2010
File Size: 44.74 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 55097
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Pentru amenajarea mediului propice de dezvoltare a plantelor dupa altoire, va recomand urmatorul pasaj extras din lucrarea doamnei Maria Dinu si domnului Cimpoiasu V.

Recomandari in cultivarea castravetilor Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, recomandam urmatoarele masuri pentru cultura dumneavoastra de castraveti: K recomandat este 2: Hibrid flexibil, cu foliaj deschis, ce inlesneste munca in solar sau camp. Ingrasamintele organice se incorporeaza inainte de efectuarea dezinfectiei si a plantarii. Tratamentele se pot executa mecanizat sau manual.

Fertilizarea de baza trebuie astfel planificata, incat sa asigure: Depozitarea Broccoli-ul nu rezista mai mult de cateva zile dupa ce a fost cules. Ideea pe care se bazeaza aceasta metoda este simpla: Nu semanati prea des! Plantele vor deveni mai viguroase si vor rezista mai bine la schimbarile climatice.

Scriu acest articol pentru ca polenizarea, dupa cum stim, este o prima conditie pentru o productie buna de fructe. Emphasis F1 imprima plantelor o vigoare mai mare si imbunatateste calitatea fructelor. Pentru alte informatii cu privire la tehnologia cultivarii pepenilor verzi prin altoire va rugam sa contactati www.

Este foarte importanta indepartarea nodului de crestere pentru oprirea dezvoltarii pe viitor a lastarilor portaltoiului. Cultura de pepeni Legarea fructelor a fost de asemenea problematica pentru ca florile nu au legat la temperaturi scazute, au avortat de mai multe ori in conditii de vreme rece, cu ploi pe toata perioada de vegetatie. Pentru plantarea rasadurilor vom avea: In perioada polenizarii naturale, o mare parte din cultivatori intampina conditii dificile: Se recomanda atat pentru cultura in spatii protejate, cat si in camp.

Altoirea Legumelor - PDF Free Download

Vedeti imagini mai jos: Our partners will collect data and use cookies for ad personalization and measurement. Metoda agronomului rus I.

altoirea pomilor florea lupescu

Pentru o analiza asupra daunatorilor verzei voi reveni in curand cu un nou post. De asemenea se pot folosi stimulatori de fructificare, dar folosirea lor depreciaza calitatea fructelor. Mai tarziu, in timpul anului, prea multe precipitatii au cauzat probleme, in circumstante cu umiditate ridicata creand mediul propice dezvoltarii unor fungi si bacterii ce au produs diferite boli.

Flori la castraveti 1.

Recomandam a se folosi in procesul floeea altoire a hibrizilor produsi de Syngenta urmatorii protaltoi: Astfel, perioada de plantare a fost decalata cu aproximativ 3 saptamani in cele mai multe dintre zonele de cultivare. Cultura pepenilor verzi prin altoire are anumite particularitati tehnologice care trebuie cunoscute de catre cultivatori.

TOP RESULTS

Aceste conditii adverse impiedica un aport adecvat altkirea polen, avand o influenta negativa asupra calitatii si randamentului recoltei. Informatii furnizate de Nunhems Romania Seminte de castraveti — Mirabelle F1 Castraveti Mirabelle F1 Este unul dintre cei mai populari hibrizi de castravete tip cornichon.

Luppescu prin aceasta metoda implica de fapt o intelegere mai profunda a naturii, adica a particularitatilor, acestei plante. Specific acestui mod de plantare este faptul ca legarea rodului incepede la mica inaltime, altfel spus, planta nu trebuie sa creasca in inaltime ca sa lege rod. Astfel exista hibrizi noi ce pot fi recoltati atat primavara cat si vara sau toamna. Marcotarea Butasirea Altoirea Pomilor Fructiferi.

altoirea pomilor florea lupescu

Altoire prin lipire Rasadul portaltoiului trebuie sa aiba cel putin o frunza adevarata. Sunt anumite soiuri ce produc mladite laterale cu capete mai mici.

No comments:

Post a Comment